AAU går frem på Open Access Indikatoren

open access

@misc{55d7ff7b128f452dac3bd82747361213,
title = "AAU g{\aa}r frem p{\aa} Open Access Indikatoren",
abstract = "Aalborg Universitet er g{\aa}et v{\ae}sentlig frem i den netop offentliggjorte Open Access Indikator. AAU er g{\aa}et fra 20 procent realiseret Open Access til 31 procent. VBN-teamet har arbejdet intenst med at kvalitetssikre data i Pure for at opn{\aa} dette resultat. Potentialet i forhold til at opn{\aa} et endnu h{\o}jere realiseret tal best{\aa}r i at uploade accepterede manuskripter i Pure. Universitetets Open Access-politik opfordrer til at udnytte mulighed for dette.",
author = "H{\o}j, {Anne Lyhne} and Louise Thomsen and Haladyn, {Maria Abildgaard}",
year = "2018",
month = "4",
day = "23",
type = "Other",

AAU går frem på Open Access Indikatoren. / Høj, Anne Lyhne; Thomsen, Louise; Haladyn, Maria Abildgaard.

2018, AAU Inside.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - AAU går frem på Open Access Indikatoren

AU - Høj, Anne Lyhne

AU - Thomsen, Louise

AU - Haladyn, Maria Abildgaard

PY - 2018/4/23

Y1 - 2018/4/23

N2 - Aalborg Universitet er gået væsentlig frem i den netop offentliggjorte Open Access Indikator. AAU er gået fra 20 procent realiseret Open Access til 31 procent. VBN-teamet har arbejdet intenst med at kvalitetssikre data i Pure for at opnå dette resultat. Potentialet i forhold til at opnå et endnu højere realiseret tal består i at uploade accepterede manuskripter i Pure. Universitetets Open Access-politik opfordrer til at udnytte mulighed for dette.

AB - Aalborg Universitet er gået væsentlig frem i den netop offentliggjorte Open Access Indikator. AAU er gået fra 20 procent realiseret Open Access til 31 procent. VBN-teamet har arbejdet intenst med at kvalitetssikre data i Pure for at opnå dette resultat. Potentialet i forhold til at opnå et endnu højere realiseret tal består i at uploade accepterede manuskripter i Pure. Universitetets Open Access-politik opfordrer til at udnytte mulighed for dette.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation