AAU: Nye værktøjer til at måle effekten af forskning

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

AvisAltinget.dk
StatusUdgivet - 1 sep. 2016

• Impact
  • Evaluering
  • Effektstudier
  • Forsknig
  • Forskningspolitik
  • Public value
  • Social impact assessment

@article{30f493c957504dbc8c1263748e67d6ed,
title = "AAU: Nye v{\ae}rkt{\o}jer til at m{\aa}le effekten af forskning",
abstract = "DEBAT: Det er i cirkulationen af viden, at n{\o}glen til at forst{\aa} forskningens effekter skal findes, skriver David Budtz Pedersen og Jonas Gr{\o}nvad fra Aalborg Universitet, der har to forslag til, hvordan man forandrer forst{\aa}elsen af forskningsimpact.",
keywords = "Impact, Evaluering, Effektstudier, Forsknig, Forskningspolitik, Public value, Social impact assessment",
author = "Pedersen, {David Budtz} and Gr{\o}nvad, {Jonas F{\o}lsgaard}",
year = "2016",
month = "9",
day = "1",
journal = "Altinget.dk",

AAU: Nye værktøjer til at måle effekten af forskning. / Pedersen, David Budtz; Grønvad, Jonas Følsgaard.

I: Altinget.dk, 01.09.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - AAU: Nye værktøjer til at måle effekten af forskning

AU - Pedersen, David Budtz

AU - Grønvad, Jonas Følsgaard

PY - 2016/9/1

Y1 - 2016/9/1

N2 - DEBAT: Det er i cirkulationen af viden, at nøglen til at forstå forskningens effekter skal findes, skriver David Budtz Pedersen og Jonas Grønvad fra Aalborg Universitet, der har to forslag til, hvordan man forandrer forståelsen af forskningsimpact.

AB - DEBAT: Det er i cirkulationen af viden, at nøglen til at forstå forskningens effekter skal findes, skriver David Budtz Pedersen og Jonas Grønvad fra Aalborg Universitet, der har to forslag til, hvordan man forandrer forståelsen af forskningsimpact.

KW - Impact

KW - Evaluering