AAUSAT-II, A Danish Student Satellite

Jens Frederik Dalsgaard Nielsen, Jesper Abildgaard Larsen, Jacob Deleuran Grunnet, Martin Nygaard Kragelund, Axel Michelsen, Kresten Kjaer Sørensen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

784 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftI S A S Nyusu
ISSN0285-2861
StatusUdgivet - 2009

Bibliografisk note

APRSAF

Nielsen, J. F. D., Larsen, J. A., Grunnet, J. D., Kragelund, M. N., Michelsen, A., & Kjaer Sørensen, K. (2009). AAUSAT-II, A Danish Student Satellite. I S A S Nyusu.
Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard ; Larsen, Jesper Abildgaard ; Grunnet, Jacob Deleuran ; Kragelund, Martin Nygaard ; Michelsen, Axel ; Kjaer Sørensen, Kresten. / AAUSAT-II, A Danish Student Satellite. I: I S A S Nyusu. 2009.
@article{6b97400005b811df9046000ea68e967b,
title = "AAUSAT-II, A Danish Student Satellite",
author = "Nielsen, {Jens Frederik Dalsgaard} and Larsen, {Jesper Abildgaard} and Grunnet, {Jacob Deleuran} and Kragelund, {Martin Nygaard} and Axel Michelsen and {Kjaer S{\o}rensen}, Kresten",
note = "APRSAF",
year = "2009",
language = "English",
journal = "I S A S Nyusu",
issn = "0285-2861",

Nielsen, JFD, Larsen, JA, Grunnet, JD, Kragelund, MN, Michelsen, A & Kjaer Sørensen, K 2009, 'AAUSAT-II, A Danish Student Satellite', I S A S Nyusu.

AAUSAT-II, A Danish Student Satellite. / Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard; Larsen, Jesper Abildgaard; Grunnet, Jacob Deleuran; Kragelund, Martin Nygaard; Michelsen, Axel; Kjaer Sørensen, Kresten.

I: I S A S Nyusu, 2009.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - AAUSAT-II, A Danish Student Satellite

AU - Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard

AU - Larsen, Jesper Abildgaard

AU - Grunnet, Jacob Deleuran

AU - Kragelund, Martin Nygaard

AU - Michelsen, Axel

AU - Kjaer Sørensen, Kresten

N1 - APRSAF

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Journal article

JO - I S A S Nyusu

JF - I S A S Nyusu

SN - 0285-2861

Nielsen JFD, Larsen JA, Grunnet JD, Kragelund MN, Michelsen A, Kjaer Sørensen K. AAUSAT-II, A Danish Student Satellite. I S A S Nyusu. 2009.