Morten Frost, Michaela Tencerova, Christina M. Andreasen, Thomas L. Andersen, Charlotte Ejersted, Dea Svaneby, Weimin Qui, Moustapha Kassem, Allahdad Zarei, William H. McAlister, Deborah J. Veis, Michael P. Whyte, Anja L. Frederiksen*

*Kontaktforfatter

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelpeer review

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftBone
Vol/bind121
Sider (fra-til)243-254
ISSN8756-3282
DOI
StatusUdgivet - apr. 2019

Bibliografisk note

Funding Information:
The study was supported by A.P. Moeller and Chastine Mc-Kinney Moeller Foundation for General Purposes, Region of Southern Denmark, Odense University Research Foundation, Aase og Ejnar Danielsens Fond, Novo Nordisk Foundation (NNF15OC0016284), and Shriners Hospitals for Children. MT was supported by a postdoctoral fellowship grant from the Danish Diabetes Academy supported by the Novo Nordisk Foundation. DJV and AZ were supported by NIH (AR070030).

Funding Information:
The study was supported by A.P. Moeller and Chastine Mc-Kinney Moeller Foundation for General Purposes , Region of Southern Denmark , Odense University Research Foundation , Aase og Ejnar Danielsens Fond , Novo Nordisk Foundation ( NNF15OC0016284 ), and Shriners Hospitals for Children . MT was supported by a postdoctoral fellowship grant from the Danish Diabetes Academy supported by the Novo Nordisk Foundation. DJV and AZ were supported by NIH ( AR070030 ).

Publisher Copyright:
© 2019 Elsevier Inc.

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Absence of an osteopetrosis phenotype in IKBKG (NEMO) mutation-positive women: A case-control study'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater