Absorption properties of a perforated plate and membrane construction

Anders C. Nilsson, Birgit Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedLyngby
StatusUdgivet - 1983
Udgivet eksterntJa
NavnTechnical Report
Nummer104

C. Nilsson, A., & Rasmussen, B. (1983). Absorption properties of a perforated plate and membrane construction. Lyngby. Technical Report, Nr. 104
C. Nilsson, Anders ; Rasmussen, Birgit. / Absorption properties of a perforated plate and membrane construction. Lyngby, 1983. (Technical Report; Nr. 104).
@book{5029f5b867484e78a7214e7fcc9d2243,
title = "Absorption properties of a perforated plate and membrane construction",
abstract = "I perioden 1981-86 yder staten et tilskud p{\aa} 105 mill.kr. til st{\o}jisolering af boliger omkring Kastrup Lufthavn. Tilskuddet er gradueret efter den st{\o}jbelastning flytrafikken p{\aa}f{\o}rer boligerne. Milj{\o}styrelsen har anmodet Lydteknisk Institut om at gennemf{\o}re en unders{\o}gelse, hvis hovedform{\aa}l har v{\ae}ret at udvikle en enkel m{\aa}lemetode, der er egnet til beskrivelse af boligers lydisolerende egenskaber overfor flyst{\o}j. Metoden skulle ogs{\aa} v{\ae}re anvendelig til beskrivelse af det indend{\o}rs st{\o}jmilj{\o} f.eks. i forbindelse med interviewunders{\o}gelser. Som pilotprojekt har instituttet udf{\o}rt m{\aa}linger af lydisolationen af tre enfamiliehuse udvalgt s{\aa}ledes, at de har forskellig alder og st{\o}jm{\ae}ssig beliggende.",
author = "{C. Nilsson}, Anders and Birgit Rasmussen",
year = "1983",
language = "English",
series = "Technical Report",
number = "104",

C. Nilsson, A & Rasmussen, B 1983, Absorption properties of a perforated plate and membrane construction. Technical Report, nr. 104, Lyngby.

Absorption properties of a perforated plate and membrane construction. / C. Nilsson, Anders; Rasmussen, Birgit.

Lyngby, 1983. (Technical Report; Nr. 104).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Absorption properties of a perforated plate and membrane construction

AU - C. Nilsson, Anders

AU - Rasmussen, Birgit

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - I perioden 1981-86 yder staten et tilskud på 105 mill.kr. til støjisolering af boliger omkring Kastrup Lufthavn. Tilskuddet er gradueret efter den støjbelastning flytrafikken påfører boligerne. Miljøstyrelsen har anmodet Lydteknisk Institut om at gennemføre en undersøgelse, hvis hovedformål har været at udvikle en enkel målemetode, der er egnet til beskrivelse af boligers lydisolerende egenskaber overfor flystøj. Metoden skulle også være anvendelig til beskrivelse af det indendørs støjmiljø f.eks. i forbindelse med interviewundersøgelser. Som pilotprojekt har instituttet udført målinger af lydisolationen af tre enfamiliehuse udvalgt således, at de har forskellig alder og støjmæssig beliggende.

AB - I perioden 1981-86 yder staten et tilskud på 105 mill.kr. til støjisolering af boliger omkring Kastrup Lufthavn. Tilskuddet er gradueret efter den støjbelastning flytrafikken påfører boligerne. Miljøstyrelsen har anmodet Lydteknisk Institut om at gennemføre en undersøgelse, hvis hovedformål har været at udvikle en enkel målemetode, der er egnet til beskrivelse af boligers lydisolerende egenskaber overfor flystøj. Metoden skulle også være anvendelig til beskrivelse af det indendørs støjmiljø f.eks. i forbindelse med interviewundersøgelser. Som pilotprojekt har instituttet udført målinger af lydisolationen af tre enfamiliehuse udvalgt således, at de har forskellig alder og støjmæssig beliggende.

M3 - Book

T3 - Technical Report

BT - Absorption properties of a perforated plate and membrane construction

CY - Lyngby

C. Nilsson A, Rasmussen B. Absorption properties of a perforated plate and membrane construction. Lyngby, 1983. (Technical Report; Nr. 104).