Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling: Plenary Talk

John C. Mauro, Adama Tandia, K. Deenamma Vargheese, Yihong Z. Mauro, Morten Mattrup Smedskjær

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

262 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato5 jun. 2016
StatusUdgivet - 5 jun. 2016
Begivenhed11th International Conference on Bulk Metallic Glasses - Washington University, St. Louis, USA
Varighed: 5 jun. 20169 jun. 2016

Konference

Konference11th International Conference on Bulk Metallic Glasses
LokationWashington University
LandUSA
BySt. Louis
Periode05/06/201609/06/2016
Internetadresse

Mauro, J. C., Tandia, A., Vargheese, K. D., Mauro, Y. Z., & Smedskjær, M. M. (2016). Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling: Plenary Talk. Abstract fra 11th International Conference on Bulk Metallic Glasses, St. Louis, USA.
Mauro, John C. ; Tandia, Adama ; Vargheese, K. Deenamma ; Mauro, Yihong Z. ; Smedskjær, Morten Mattrup. / Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling : Plenary Talk. Abstract fra 11th International Conference on Bulk Metallic Glasses, St. Louis, USA.
@conference{9aa5ca41e19d49a7befa3239eb91e85b,
title = "Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling: Plenary Talk",
author = "Mauro, {John C.} and Adama Tandia and Vargheese, {K. Deenamma} and Mauro, {Yihong Z.} and Smedskj{\ae}r, {Morten Mattrup}",
year = "2016",
month = "6",
day = "5",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 05-06-2016 Through 09-06-2016",
url = "https://pages.wustl.edu/bmgxi",

Mauro, JC, Tandia, A, Vargheese, KD, Mauro, YZ & Smedskjær, MM 2016, 'Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling: Plenary Talk' 11th International Conference on Bulk Metallic Glasses, St. Louis, USA, 05/06/2016 - 09/06/2016, .

Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling : Plenary Talk. / Mauro, John C.; Tandia, Adama; Vargheese, K. Deenamma; Mauro, Yihong Z.; Smedskjær, Morten Mattrup.

TY - ABST

T1 - Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling

T2 - Plenary Talk

AU - Mauro, John C.

AU - Tandia, Adama

AU - Vargheese, K. Deenamma

AU - Mauro, Yihong Z.

AU - Smedskjær, Morten Mattrup

PY - 2016/6/5

Y1 - 2016/6/5

M3 - Conference abstract for conference

Mauro JC, Tandia A, Vargheese KD, Mauro YZ, Smedskjær MM. Accelerating the Design of Functional Glasses through Modeling: Plenary Talk. 2016. Abstract fra 11th International Conference on Bulk Metallic Glasses, St. Louis, USA.