Acquiring Land for Urban Purposes: A Sino-Danish Dialogue

StatusUdgivet - 2010
NavnDDP-Publication series
Nummer2010-6

Stubkjær, E., Hansen, C. J., Sørensen, E. M., & Sørensen, M. T. (2010). Acquiring Land for Urban Purposes: A Sino-Danish Dialogue. Aalborg: Department of Development and Planning, Aalborg University. DDP-Publication series, Nr. 2010-6
Stubkjær, Erik ; Hansen, Carsten Jahn ; Sørensen, Esben Munk ; Sørensen, Michael Tophøj. / Acquiring Land for Urban Purposes : A Sino-Danish Dialogue. Aalborg : Department of Development and Planning, Aalborg University, 2010. 13 s. (DDP-Publication series; Nr. 2010-6).
@book{3d78141953114f6097222190d01cda48,
title = "Acquiring Land for Urban Purposes: A Sino-Danish Dialogue",
author = "Erik Stubkj{\ae}r and Hansen, {Carsten Jahn} and S{\o}rensen, {Esben Munk} and S{\o}rensen, {Michael Toph{\o}j}",
year = "2010",
language = "English",
series = "DDP-Publication series",
publisher = "Department of Development and Planning, Aalborg University",
number = "2010-6",

Stubkjær, E, Hansen, CJ, Sørensen, EM & Sørensen, MT 2010, Acquiring Land for Urban Purposes: A Sino-Danish Dialogue. DDP-Publication series, nr. 2010-6, Department of Development and Planning, Aalborg University, Aalborg.

Acquiring Land for Urban Purposes : A Sino-Danish Dialogue. / Stubkjær, Erik; Hansen, Carsten Jahn; Sørensen, Esben Munk; Sørensen, Michael Tophøj.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Acquiring Land for Urban Purposes

T2 - A Sino-Danish Dialogue

AU - Stubkjær, Erik

AU - Hansen, Carsten Jahn

AU - Sørensen, Esben Munk

AU - Sørensen, Michael Tophøj

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Report

T3 - DDP-Publication series

BT - Acquiring Land for Urban Purposes

PB - Department of Development and Planning, Aalborg University

CY - Aalborg

Stubkjær E, Hansen CJ, Sørensen EM, Sørensen MT. Acquiring Land for Urban Purposes: A Sino-Danish Dialogue. Aalborg: Department of Development and Planning, Aalborg University, 2010. 13 s. (DDP-Publication series; Nr. 2010-6).