Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

• ventilation
    • ventilations- og klimateknik
    • indoor climate
    • ventilation and air conditioning technology

Byggeforskningsinstitut, S. (1983). Afcheckning af ventilationsautomatik: Vejledning til check- og indstillingsliste. Hørsholm: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 105
    Byggeforskningsinstitut, Statens. / Afcheckning af ventilationsautomatik : Vejledning til check- og indstillingsliste. Hørsholm : SBI forlag, 1983. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 105).
    @book{cea1ebc0165d11dca5a4000ea68e967b,
    title = "Afcheckning af ventilationsautomatik: Vejledning til check- og indstillingsliste",
    abstract = "Automatikgruppen under Dansk VVS Teknisk Forening og SBI har i f{\ae}llesskab udarbejdet en {"}Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik{"}. I tilslutning hertil giver anvisningen udf{\o}rlig vejledning i kontroleftersyn i overensstemmelse med checklisten.",
    keywords = "indeklima, ventilation, ventilations- og klimateknik, indoor climate, ventilation and air conditioning technology",
    author = "Statens Byggeforskningsinstitut",
    note = "1.udg.1976",
    year = "1983",
    isbn = "87-563-0477-3",
    series = "SBi-anvisning",
    number = "105",
    publisher = "SBI forlag",

Byggeforskningsinstitut, S 1983, Afcheckning af ventilationsautomatik: Vejledning til check- og indstillingsliste. SBi-anvisning, nr. 105, SBI forlag, Hørsholm.

Afcheckning af ventilationsautomatik : Vejledning til check- og indstillingsliste. / Byggeforskningsinstitut, Statens (Forlag).

Hørsholm : SBI forlag, 1983. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 105).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Afcheckning af ventilationsautomatik

T2 - Vejledning til check- og indstillingsliste

A2 - Byggeforskningsinstitut, Statens

N1 - 1.udg.1976

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Automatikgruppen under Dansk VVS Teknisk Forening og SBI har i fællesskab udarbejdet en "Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik". I tilslutning hertil giver anvisningen udførlig vejledning i kontroleftersyn i overensstemmelse med checklisten.

AB - Automatikgruppen under Dansk VVS Teknisk Forening og SBI har i fællesskab udarbejdet en "Check- og indstillingsliste for ventilationsautomatik". I tilslutning hertil giver anvisningen udførlig vejledning i kontroleftersyn i overensstemmelse med checklisten.

KW - indeklima

KW - ventilation

KW - ventilations- og klimateknik

KW - indoor climate

KW - ventilation and air conditioning technology

M3 - Bog

SN - 87-563-0477-3

T3 - SBi-anvisning

BT - Afcheckning af ventilationsautomatik

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Byggeforskningsinstitut S. Afcheckning af ventilationsautomatik: Vejledning til check- og indstillingsliste. Hørsholm: SBI forlag, 1983. 16 s. (SBi-anvisning; Nr. 105).