African Conflicts: Background Factors, Motives and Patterns

2321 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg, Denmark
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 2003

Møller, B. (2003). African Conflicts: Background Factors, Motives and Patterns. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Møller, Bjørn. / African Conflicts : Background Factors, Motives and Patterns. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2003.
    @techreport{bfff82b1154c45c89c0a6e1151feb436,
    title = "African Conflicts: Background Factors, Motives and Patterns",
    author = "Bj{\o}rn M{\o}ller",
    year = "2003",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Møller, B 2003 'African Conflicts: Background Factors, Motives and Patterns' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

African Conflicts : Background Factors, Motives and Patterns. / Møller, Bjørn.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - African Conflicts

T2 - Background Factors, Motives and Patterns

AU - Møller, Bjørn

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Working paper

BT - African Conflicts

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Møller B. African Conflicts: Background Factors, Motives and Patterns. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2003.