African Integration and Civil Society: The Case of The African Union

1446 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg, Denmark
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 2006

Muchie, M., Habib, A., & Padayachee, V. (2006). African Integration and Civil Society: The Case of The African Union. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Muchie, Mammo ; Habib, Adam ; Padayachee, Vishnu. / African Integration and Civil Society : The Case of The African Union. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2006.
    @techreport{3f17efc8b03740e8b3661bcd7a166340,
    title = "African Integration and Civil Society: The Case of The African Union",
    author = "Mammo Muchie and Adam Habib and Vishnu Padayachee",
    year = "2006",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Muchie, M, Habib, A & Padayachee, V 2006 'African Integration and Civil Society: The Case of The African Union' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

African Integration and Civil Society : The Case of The African Union. / Muchie, Mammo; Habib, Adam; Padayachee, Vishnu.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - African Integration and Civil Society

T2 - The Case of The African Union

AU - Muchie, Mammo

AU - Habib, Adam

AU - Padayachee, Vishnu

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

BT - African Integration and Civil Society

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Muchie M, Habib A, Padayachee V. African Integration and Civil Society: The Case of The African Union. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2006.