Afståelsesret

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Forfatteren udgav i 2006 sin ph.d.-afhandling 'Afståelsesret og andre former for lejerskifte'. Afhandlingen, der er udsolgt fra forlaget, er ønsket opdateret i en omarbejdet form, idet der er afsagt en lang række af afgørelser siden afhandlingen udkom. Formålet med den kommende bog er at indfri forventningerne til en ny samlet fremstilling af gældende ret vedrørende aftaler om lejerens ret til at afstå lejemålet og udlejerens modsættelsesret i den anledning. Bogen forventes publiceret ultimo 2019.
OriginalsprogDansk
ForlagKarnov Group
Antal sider435
StatusUnder udarbejdelse - 2019

Citer dette

Faber, L. (2019). Afståelsesret. Karnov Group.
Faber, Louise. / Afståelsesret. Karnov Group, 2019. 435 s.
@book{4f1ea404b7eb4bb7befcbfc1baffd421,
title = "Afst{\aa}elsesret",
abstract = "Forfatteren udgav i 2006 sin ph.d.-afhandling 'Afst{\aa}elsesret og andre former for lejerskifte'. Afhandlingen, der er udsolgt fra forlaget, er {\o}nsket opdateret i en omarbejdet form, idet der er afsagt en lang r{\ae}kke af afg{\o}relser siden afhandlingen udkom. Form{\aa}let med den kommende bog er at indfri forventningerne til en ny samlet fremstilling af g{\ae}ldende ret vedr{\o}rende aftaler om lejerens ret til at afst{\aa} lejem{\aa}let og udlejerens mods{\ae}ttelsesret i den anledning. Bogen forventes publiceret ultimo 2019.",
author = "Louise Faber",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Karnov Group",
address = "Danmark",

}

Faber, L 2019, Afståelsesret. Karnov Group.

Afståelsesret. / Faber, Louise.

Karnov Group, 2019. 435 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Afståelsesret

AU - Faber, Louise

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Forfatteren udgav i 2006 sin ph.d.-afhandling 'Afståelsesret og andre former for lejerskifte'. Afhandlingen, der er udsolgt fra forlaget, er ønsket opdateret i en omarbejdet form, idet der er afsagt en lang række af afgørelser siden afhandlingen udkom. Formålet med den kommende bog er at indfri forventningerne til en ny samlet fremstilling af gældende ret vedrørende aftaler om lejerens ret til at afstå lejemålet og udlejerens modsættelsesret i den anledning. Bogen forventes publiceret ultimo 2019.

AB - Forfatteren udgav i 2006 sin ph.d.-afhandling 'Afståelsesret og andre former for lejerskifte'. Afhandlingen, der er udsolgt fra forlaget, er ønsket opdateret i en omarbejdet form, idet der er afsagt en lang række af afgørelser siden afhandlingen udkom. Formålet med den kommende bog er at indfri forventningerne til en ny samlet fremstilling af gældende ret vedrørende aftaler om lejerens ret til at afstå lejemålet og udlejerens modsættelsesret i den anledning. Bogen forventes publiceret ultimo 2019.

M3 - Bog

BT - Afståelsesret

PB - Karnov Group

ER -

Faber L. Afståelsesret. Karnov Group, 2019. 435 s.