Afstandardisering som samfundsanalytik

livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring

Publikation: Working paperForskning

UdgiverInstitut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-90867-36-2
StatusUdgivet - 2011

Bibliografisk note

Sociologisk Arbejdspapir, nr. 33, 2011.

Antoft, R., Jacobsen, M. H., Klausen, T. B., Petersen, A., & Simuyemba, L. L. (2011). Afstandardisering som samfundsanalytik: livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring. Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet.
@techreport{02fbf634235544aabb3a83493fea4cdb,
title = "Afstandardisering som samfundsanalytik: livsforl{\o}b, livsform, livsf{\o}relse og livsstil under forandring",
author = "Rasmus Antoft and Jacobsen, {Michael Hviid} and Klausen, {Trond Beldo} and Anders Petersen and Simuyemba, {Louise Lund}",
note = "Sociologisk Arbejdspapir, nr. 33, 2011.",
year = "2011",
isbn = "978-87-90867-36-2",
publisher = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",

Antoft, R, Jacobsen, MH, Klausen, TB, Petersen, A & Simuyemba, LL 2011 'Afstandardisering som samfundsanalytik: livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring' Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet.

Afstandardisering som samfundsanalytik : livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring. / Antoft, Rasmus; Jacobsen, Michael Hviid; Klausen, Trond Beldo; Petersen, Anders; Simuyemba, Louise Lund.

Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2011.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Afstandardisering som samfundsanalytik

T2 - livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring

AU - Antoft, Rasmus

AU - Jacobsen, Michael Hviid

AU - Klausen, Trond Beldo

AU - Petersen, Anders

AU - Simuyemba, Louise Lund

N1 - Sociologisk Arbejdspapir, nr. 33, 2011.

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Working paper

SN - 978-87-90867-36-2

BT - Afstandardisering som samfundsanalytik

PB - Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet

Antoft R, Jacobsen MH, Klausen TB, Petersen A, Simuyemba LL. Afstandardisering som samfundsanalytik: livsforløb, livsform, livsførelse og livsstil under forandring. Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet. 2011.