Agricultural Development in the Third World

Publikation: Working paperForskning

307 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1984

Kuada, J. (1984). Agricultural Development in the Third World. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Kuada, John. / Agricultural Development in the Third World. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
@techreport{ea221d10155211dfb254000ea68e967b,
title = "Agricultural Development in the Third World",
author = "John Kuada",
year = "1984",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Kuada, J 1984 'Agricultural Development in the Third World' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Agricultural Development in the Third World. / Kuada, John.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Agricultural Development in the Third World

AU - Kuada, John

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - Agricultural Development in the Third World

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Kuada J. Agricultural Development in the Third World. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.