Aktøranalytisk tilgang til designprocessen: Social Construction of Technology

StatusUdgivet - 2002
Udgivet eksterntJa

@book{5cc88d8005c843aa9ddfb62c8f961105,
title = "Akt{\o}ranalytisk tilgang til designprocessen: Social Construction of Technology",
abstract = "Introduktion til den konstruktivistiske tilgang til teknologianalyse og socioteknisk design {"}Social Construction of Technology{"} (SCOT) ved Wiebe Bijker, mhp. design og innovation uddannelsen. D{\ae}kker over SCOT begreberne Relevante Sociale Grupper, Fortolkningsm{\ae}ssig Fleksibilitet, Betydningstilordning, Lukning og Stabilisering, Teknologiske Rammer, Sociotekniske Ensembler, Semiotisk Magtstruktur og Mikropolitisk Magt. Udleveret i 42011 {"}Produkters brug og design{"} Efter{\aa}r 2002.",
author = "Hanne Lindegaard and Yutaka Yoshinaka",
year = "2002",
publisher = "IPL",

Aktøranalytisk tilgang til designprocessen: Social Construction of Technology. / Lindegaard, Hanne; Yoshinaka, Yutaka.

IPL, 2002. 10 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Aktøranalytisk tilgang til designprocessen: Social Construction of Technology

AU - Lindegaard, Hanne

AU - Yoshinaka, Yutaka

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Introduktion til den konstruktivistiske tilgang til teknologianalyse og socioteknisk design "Social Construction of Technology" (SCOT) ved Wiebe Bijker, mhp. design og innovation uddannelsen. Dækker over SCOT begreberne Relevante Sociale Grupper, Fortolkningsmæssig Fleksibilitet, Betydningstilordning, Lukning og Stabilisering, Teknologiske Rammer, Sociotekniske Ensembler, Semiotisk Magtstruktur og Mikropolitisk Magt. Udleveret i 42011 "Produkters brug og design" Efterår 2002.

AB - Introduktion til den konstruktivistiske tilgang til teknologianalyse og socioteknisk design "Social Construction of Technology" (SCOT) ved Wiebe Bijker, mhp. design og innovation uddannelsen. Dækker over SCOT begreberne Relevante Sociale Grupper, Fortolkningsmæssig Fleksibilitet, Betydningstilordning, Lukning og Stabilisering, Teknologiske Rammer, Sociotekniske Ensembler, Semiotisk Magtstruktur og Mikropolitisk Magt. Udleveret i 42011 "Produkters brug og design" Efterår 2002.

M3 - Bog

BT - Aktøranalytisk tilgang til designprocessen: Social Construction of Technology

PB - IPL