Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde

Marianne Skytte, Jens Guldager

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Dette afrundende antologikapitel kommenterer nogle centrale udfordringer og dilemmaer i det sociale arbejdes praksis. Vi ser på træk i den økonomiske styring, mål- og resultatstyringen samt den organisatoriske og professionelle styring. Desuden diskuteres nogle af de udfordringer, socialt arbejde står over for med de igangværende angreb på velfærdsstaten, som vi ellers har kendt den i Skandinavien.
OriginalsprogDansk
TitelSocialt arbejde - teorier og perspektiver
RedaktørerMarianne Skytte, Jens Guldager
Antal sider12
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagAkademisk Forlag
Publikationsdato2013
Udgave1
Sider510-522
ISBN (Trykt)978-87-500-4332-4
StatusUdgivet - 2013

Citer dette

Skytte, M., & Guldager, J. (2013). Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde. I M. Skytte, & J. Guldager (red.), Socialt arbejde - teorier og perspektiver (1 udg., s. 510-522). København: Akademisk Forlag.
Skytte, Marianne ; Guldager, Jens. / Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde. Socialt arbejde - teorier og perspektiver. red. / Marianne Skytte ; Jens Guldager. 1. udg. København : Akademisk Forlag, 2013. s. 510-522
@inbook{00d18b667c5e46e9aab1d7762d10a0c0,
title = "Aktuelle f{\ae}llestr{\ae}k og udfordringer for socialt arbejde",
abstract = "Dette afrundende antologikapitel kommenterer nogle centrale udfordringer og dilemmaer i det sociale arbejdes praksis. Vi ser p{\aa} tr{\ae}k i den {\o}konomiske styring, m{\aa}l- og resultatstyringen samt den organisatoriske og professionelle styring. Desuden diskuteres nogle af de udfordringer, socialt arbejde st{\aa}r over for med de igangv{\ae}rende angreb p{\aa} velf{\ae}rdsstaten, som vi ellers har kendt den i Skandinavien.",
author = "Marianne Skytte and Jens Guldager",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-500-4332-4",
pages = "510--522",
editor = "Marianne Skytte and Jens Guldager",
booktitle = "Socialt arbejde - teorier og perspektiver",
publisher = "Akademisk Forlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

}

Skytte, M & Guldager, J 2013, Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde. i M Skytte & J Guldager (red), Socialt arbejde - teorier og perspektiver. 1 udg, Akademisk Forlag, København, s. 510-522.

Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde. / Skytte, Marianne; Guldager, Jens.

Socialt arbejde - teorier og perspektiver. red. / Marianne Skytte; Jens Guldager. 1. udg. København : Akademisk Forlag, 2013. s. 510-522.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde

AU - Skytte, Marianne

AU - Guldager, Jens

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Dette afrundende antologikapitel kommenterer nogle centrale udfordringer og dilemmaer i det sociale arbejdes praksis. Vi ser på træk i den økonomiske styring, mål- og resultatstyringen samt den organisatoriske og professionelle styring. Desuden diskuteres nogle af de udfordringer, socialt arbejde står over for med de igangværende angreb på velfærdsstaten, som vi ellers har kendt den i Skandinavien.

AB - Dette afrundende antologikapitel kommenterer nogle centrale udfordringer og dilemmaer i det sociale arbejdes praksis. Vi ser på træk i den økonomiske styring, mål- og resultatstyringen samt den organisatoriske og professionelle styring. Desuden diskuteres nogle af de udfordringer, socialt arbejde står over for med de igangværende angreb på velfærdsstaten, som vi ellers har kendt den i Skandinavien.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-500-4332-4

SP - 510

EP - 522

BT - Socialt arbejde - teorier og perspektiver

A2 - Skytte, Marianne

A2 - Guldager, Jens

PB - Akademisk Forlag

CY - København

ER -

Skytte M, Guldager J. Aktuelle fællestræk og udfordringer for socialt arbejde. I Skytte M, Guldager J, red., Socialt arbejde - teorier og perspektiver. 1 udg. København: Akademisk Forlag. 2013. s. 510-522