Jens Henrik Badsberg

NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR96-2033
ISSN0908-1216

Badsberg, J. H. (1996). Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R96-2033
Badsberg, Jens Henrik. / Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2033).
@book{370fb7c0003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set",
author = "Badsberg, {Jens Henrik}",
year = "1996",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R96-2033",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Badsberg, JH 1996, Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R96-2033, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set. / Badsberg, Jens Henrik.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set

AU - Badsberg, Jens Henrik

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Badsberg JH. Algorithms for collapsing log linear models onto the smallest set containing a given set. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2033).