Jan Holm Ingemann, Chris Kjeldsen

391 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
    ISBN (Trykt)8790789946
    StatusUdgivet - 2006

Ingemann, J. H., & Kjeldsen, C. (2006). Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....? reflections on the historical development of the Danish organic movement. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
    Ingemann, Jan Holm ; Kjeldsen, Chris. / Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....? reflections on the historical development of the Danish organic movement. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
    @techreport{15ebcb609f5611db8ed6000ea68e967b,
    title = "Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....?: reflections on the historical development of the Danish organic movement",
    author = "Ingemann, {Jan Holm} and Chris Kjeldsen",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "8790789946",
    publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Ingemann, JH & Kjeldsen, C 2006 'Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....? reflections on the historical development of the Danish organic movement' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....? reflections on the historical development of the Danish organic movement. / Ingemann, Jan Holm; Kjeldsen, Chris.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....?

T2 - reflections on the historical development of the Danish organic movement

AU - Ingemann, Jan Holm

AU - Kjeldsen, Chris

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 8790789946

BT - Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....?

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Ingemann JH, Kjeldsen C. Alternative food networks: from social movements to market mainstreaming and beyond....? reflections on the historical development of the Danish organic movement. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.