Ambiguity of welfare state change: discourse, institutions, output and outcomes

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

553 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    TitelIkke angivet
    ForlagCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
    Publikationsdato2005
    StatusUdgivet - 2005
    BegivenhedESPA Net Conference - Fribourg, Schweiz
    Varighed: 22 sep. 200524 sep. 2005

Konference

KonferenceESPA Net Conference
    LandSchweiz
    ByFribourg
    Periode22/09/200524/09/2005

Andersen, J. G. (2005). Ambiguity of welfare state change: discourse, institutions, output and outcomes. I Ikke angivet Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
    Andersen, Jørgen Goul. / Ambiguity of welfare state change : discourse, institutions, output and outcomes. Ikke angivet. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2005.
    @inproceedings{b72830409c2c11db8ed6000ea68e967b,
    title = "Ambiguity of welfare state change: discourse, institutions, output and outcomes",
    author = "Andersen, {J{\o}rgen Goul}",
    year = "2005",
    language = "English",
    booktitle = "Ikke angivet",
    publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Andersen, JG 2005, Ambiguity of welfare state change: discourse, institutions, output and outcomes. i Ikke angivet. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, ESPA Net Conference, Fribourg, Schweiz, 22/09/2005.

Ambiguity of welfare state change : discourse, institutions, output and outcomes. / Andersen, Jørgen Goul.

TY - GEN

T1 - Ambiguity of welfare state change

T2 - discourse, institutions, output and outcomes

AU - Andersen, Jørgen Goul