Henrik Møller

NummerR 77-9
Vol/bindInstitut for elektroniske systemer
ISSN0908-1216

Møller, H. (1977). An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish). Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R 77-9, Bind. Institut for elektroniske systemer
Møller, Henrik. / An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish). Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University, 1977. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R 77-9, Bind Institut for elektroniske systemer).
@book{cb6afe235e604af1a4f69d7847bcc2cd,
title = "An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk m{\aa}lesystem (in Danish)",
author = "Henrik M{\o}ller",
year = "1977",
volume = "R 77-9",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R 77-9",
publisher = "Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University",

Møller, H 1977, An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish). R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R 77-9, bind Institut for elektroniske systemer, bind R 77-9, Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University.

An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish). / Møller, Henrik.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish)

AU - Møller, Henrik

PY - 1977

Y1 - 1977

M3 - Rapport

VL - R 77-9

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish)

PB - Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University

Møller H. An electrophysiological measurement system; Elektrofysiologisk målesystem (in Danish). Acoustics, Department of Electronic Systems, Aalborg University, 1977. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R 77-9, Bind Institut for elektroniske systemer).