An ERP Journey in Danish Production Company: Business Issues and Concerns

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

OriginalsprogEngelsk
TitelOrganizing for Networked Information Technologies : Cases in Process Integration and Transformation
RedaktørerJens Hørlück, Pernille Kræmmergaard, Morten Rask , Jeremy Rose
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2001
Udgave1
ISBN (Trykt)87-7307-657-0
StatusUdgivet - 2001

Jensen, P. K., & Karlsbjerg, J. (2001). An ERP Journey in Danish Production Company: Business Issues and Concerns. I J. Hørlück, P. Kræmmergaard, M. Rask , & J. Rose (red.), Organizing for Networked Information Technologies: Cases in Process Integration and Transformation (1 udg.). Aalborg Universitetsforlag.
Jensen, Pernille Kræmmergaard ; Karlsbjerg, Jan. / An ERP Journey in Danish Production Company : Business Issues and Concerns. Organizing for Networked Information Technologies: Cases in Process Integration and Transformation. red. / Jens Hørlück ; Pernille Kræmmergaard ; Morten Rask ; Jeremy Rose . 1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2001.
@inbook{81c1c4f09c2e11db8ed6000ea68e967b,
title = "An ERP Journey in Danish Production Company: Business Issues and Concerns",
author = "Jensen, {Pernille Kr{\ae}mmergaard} and Jan Karlsbjerg",
year = "2001",
language = "English",
isbn = "87-7307-657-0",
editor = "Jens H{\o}rl{\"u}ck and Pernille Kr{\ae}mmergaard and {Rask }, Morten and {Rose }, Jeremy",
booktitle = "Organizing for Networked Information Technologies",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Jensen, PK & Karlsbjerg, J 2001, An ERP Journey in Danish Production Company: Business Issues and Concerns. i J Hørlück, P Kræmmergaard, M Rask & J Rose (red), Organizing for Networked Information Technologies: Cases in Process Integration and Transformation. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag.

An ERP Journey in Danish Production Company : Business Issues and Concerns. / Jensen, Pernille Kræmmergaard; Karlsbjerg, Jan.

Organizing for Networked Information Technologies: Cases in Process Integration and Transformation. red. / Jens Hørlück; Pernille Kræmmergaard; Morten Rask ; Jeremy Rose . 1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2001.

TY - CHAP

T1 - An ERP Journey in Danish Production Company

T2 - Business Issues and Concerns

AU - Jensen, Pernille Kræmmergaard