Chen He

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

127 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedNovel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes. - Ballerup, Danmark
Varighed: 25 nov. 200926 nov. 2009

Konference

KonferenceNovel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes.
LandDanmark
ByBallerup
Periode25/11/200926/11/2009

He, C. (2009). An illustration of web survey methodology: - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools. Afhandling præsenteret på Novel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes., Ballerup, Danmark.
He, Chen. / An illustration of web survey methodology : - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools. Afhandling præsenteret på Novel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes., Ballerup, Danmark.7 s.
@conference{618bbd7005bd11df9046000ea68e967b,
title = "An illustration of web survey methodology: - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools",
author = "Chen He",
year = "2009",
language = "English",
note = "Novel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes. ; Conference date: 25-11-2009 Through 26-11-2009",

He, C 2009, 'An illustration of web survey methodology: - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools' Paper fremlagt ved, Ballerup, Danmark, 25/11/2009 - 26/11/2009, .

An illustration of web survey methodology : - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools. / He, Chen.

TY - CONF

T1 - An illustration of web survey methodology

T2 - - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools

AU - He, Chen

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Paper without publisher/journal

He C. An illustration of web survey methodology: - PhD project: Organic and healthy food strategies in schools. 2009. Afhandling præsenteret på Novel Strategies for Climate Mitigation, Sustainability and Healthy Eating in Public Foodscapes., Ballerup, Danmark.