An introduction to the litterature on institutional and organizational change

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Nielsen, J. A. (2006). An introduction to the litterature on institutional and organizational change. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Nielsen, Jeppe Agger. / An introduction to the litterature on institutional and organizational change. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{877a87d09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "An introduction to the litterature on institutional and organizational change",
author = "Nielsen, {Jeppe Agger}",
note = "Paper presented at PhD course {"}Managing Institutional and Organizational Change{"} Bod{\o} Graduate School of Business, August 5-7 april, 2006",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Nielsen, JA 2006 'An introduction to the litterature on institutional and organizational change' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

An introduction to the litterature on institutional and organizational change. / Nielsen, Jeppe Agger.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - An introduction to the litterature on institutional and organizational change

AU - Nielsen, Jeppe Agger

N1 - Paper presented at PhD course "Managing Institutional and Organizational Change" Bodø Graduate School of Business, August 5-7 april, 2006

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

BT - An introduction to the litterature on institutional and organizational change

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Nielsen JA. An introduction to the litterature on institutional and organizational change. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.