An Introductory Guide to volfun: Volterra Transfer Functions

Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1994
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR94-1004

Larsen, T. (1994). An Introductory Guide to volfun: Volterra Transfer Functions. Aalborg: Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R94-1004
Larsen, Torben. / An Introductory Guide to volfun : Volterra Transfer Functions. Aalborg : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, 1994. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R94-1004).
@book{8b47b120748711dbabfe000ea68e967b,
title = "An Introductory Guide to volfun: Volterra Transfer Functions",
author = "Torben Larsen",
year = "1994",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R94-1004",
publisher = "Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
address = "Denmark",

Larsen, T 1994, An Introductory Guide to volfun: Volterra Transfer Functions. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R94-1004, Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Aalborg.

An Introductory Guide to volfun : Volterra Transfer Functions. / Larsen, Torben.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - An Introductory Guide to volfun

T2 - Volterra Transfer Functions

AU - Larsen, Torben

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - An Introductory Guide to volfun

PB - Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Larsen T. An Introductory Guide to volfun: Volterra Transfer Functions. Aalborg: Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, 1994. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R94-1004).