Analyseteori og metode I: en kort indføring i musikanalysens epistemologi

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2005

Bibliografisk note

(forelæsningsnoter)

Bonde, A. (2005). Analyseteori og metode I: en kort indføring i musikanalysens epistemologi. Aalborg: Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet.
Bonde, Anders. / Analyseteori og metode I : en kort indføring i musikanalysens epistemologi. Aalborg : Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet, 2005. 10 s.
@book{7601742022ea11db8514000ea68e967b,
title = "Analyseteori og metode I: en kort indf{\o}ring i musikanalysens epistemologi",
author = "Anders Bonde",
note = "(forel{\ae}sningsnoter)",
year = "2005",
publisher = "Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet",

Bonde, A 2005, Analyseteori og metode I: en kort indføring i musikanalysens epistemologi. Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet, Aalborg.

Analyseteori og metode I : en kort indføring i musikanalysens epistemologi. / Bonde, Anders.

Aalborg : Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet, 2005. 10 s.

TY - BOOK

T1 - Analyseteori og metode I

T2 - en kort indføring i musikanalysens epistemologi

AU - Bonde, Anders

N1 - (forelæsningsnoter)

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Analyseteori og metode I

PB - Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Bonde A. Analyseteori og metode I: en kort indføring i musikanalysens epistemologi. Aalborg: Institut for Musik og Musikterapi, Aalborg Universitet, 2005. 10 s.