Troels Emil Kolding, Klaus Ingemann Pedersen

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1996
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR96-1002
ISSN0908-1224

Kolding, T. E., & Pedersen, K. I. (1996). Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R96-1002
Kolding, Troels Emil ; Pedersen, Klaus Ingemann. / Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1996. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R96-1002).
@book{44dce3f0003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA",
author = "Kolding, {Troels Emil} and Pedersen, {Klaus Ingemann}",
year = "1996",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R96-1002",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Kolding, TE & Pedersen, KI 1996, Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R96-1002, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA. / Kolding, Troels Emil; Pedersen, Klaus Ingemann.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA

AU - Kolding, Troels Emil

AU - Pedersen, Klaus Ingemann

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Kolding TE, Pedersen KI. Analytical and Practical Evaluation of Successive Interference Cancellation for DS/CDMA. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1996. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R96-1002).