Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

291 Downloads (Pure)

ForlagAalborg Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-91404-89-4
Rekvirerende organisationGEUS, De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland
StatusUdgivet - 20 sep. 2016

• Radioaktivt affald
  • Sociale påvirkninger
  • Mellemlager
  • Risø
  • Anbefalinger
  • Samfundskonsekvensvurdering
  • Miljøvurdering

@book{9373c91b720449c4a40a9387992de57a,
title = "Anbefalinger til unders{\o}gelse af sociale forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Ris{\o}",
abstract = "DCEA pr{\ae}senterer i denne rapport metoder til at belyse socio{\o}konomiske forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Ris{\o}. Der er foretaget fem delstudier, der har bidraget til at identificere og anbefale relevante sociale parametre, og frems{\ae}tte anbefalinger til, hvordan disse kan inddrages i en proces for udpegning og vurdering af lokaliseringsalternativer.",
keywords = "Radioaktivt affald, Sociale p{\aa}virkninger, Mellemlager, Ris{\o}, Anbefalinger, Samfundskonsekvensvurdering, Milj{\o}vurdering",
author = "Hansen, {Anne Merrild} and Lone K{\o}rn{\o}v",
year = "2016",
month = "9",
day = "20",
publisher = "Aalborg Universitet",

Anbefalinger til undersøgelse af sociale forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Risø. / Hansen, Anne Merrild; Kørnøv, Lone.

Aalborg Universitet, 2016. 25 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Anbefalinger til undersøgelse af sociale forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Risø

AU - Hansen, Anne Merrild

AU - Kørnøv, Lone

PY - 2016/9/20

Y1 - 2016/9/20

N2 - DCEA præsenterer i denne rapport metoder til at belyse socioøkonomiske forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Risø. Der er foretaget fem delstudier, der har bidraget til at identificere og anbefale relevante sociale parametre, og fremsætte anbefalinger til, hvordan disse kan inddrages i en proces for udpegning og vurdering af lokaliseringsalternativer.

AB - DCEA præsenterer i denne rapport metoder til at belyse socioøkonomiske forhold ved lokalisering af et mellemlager for radioaktivt affald fra Risø. Der er foretaget fem delstudier, der har bidraget til at identificere og anbefale relevante sociale parametre, og fremsætte anbefalinger til, hvordan disse kan inddrages i en proces for udpegning og vurdering af lokaliseringsalternativer.

KW - Radioaktivt affald

KW - Sociale påvirkninger

KW - Mellemlager

KW - Risø