Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse

Morten Ejrnæs, Signe Frederiksen, Mette Ejrnæs

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg
UdgiverInstitut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)ISBN 87-91710-07-3
StatusUdgivet - 2009

Ejrnæs, M., Frederiksen, S., & Ejrnæs, M. (2009). Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse. Aalborg: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet.
Ejrnæs, Morten ; Frederiksen, Signe ; Ejrnæs, Mette. / Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse. Aalborg : Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, 2009.
@techreport{a905595018b911de82e6000ea68e967b,
title = "Anbragte b{\o}rn i Danmark - en deskriptiv analyse",
author = "Morten Ejrn{\ae}s and Signe Frederiksen and Mette Ejrn{\ae}s",
year = "2009",
isbn = "ISBN 87-91710-07-3",
publisher = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet",

Ejrnæs, M, Frederiksen, S & Ejrnæs, M 2009 'Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse' Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet, Aalborg.

Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse. / Ejrnæs, Morten; Frederiksen, Signe; Ejrnæs, Mette.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse

AU - Ejrnæs, Morten

AU - Frederiksen, Signe

AU - Ejrnæs, Mette

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

SN - ISBN 87-91710-07-3

BT - Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse

PB - Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Ejrnæs M, Frederiksen S, Ejrnæs M. Anbragte børn i Danmark - en deskriptiv analyse. Aalborg: Institut for Sociologi, Socialt Arbejde og Organisation, Aalborg Universitet. 2009.