Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks: en historisk oversigt

Publikation: Working paperForskning

447 Downloads (Pure)
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
    ISBN (Trykt)8790789830
    StatusUdgivet - 2006

Ingemann, J. H. (2006). Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks: en historisk oversigt Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
    Ingemann, Jan Holm. / Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks : en historisk oversigt Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
    @techreport{61b8dab09f5611db8ed6000ea68e967b,
    title = "Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks: en historisk oversigt",
    author = "Ingemann, {Jan Holm}",
    year = "2006",
    isbn = "8790789830",
    publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Ingemann, JH 2006 'Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks: en historisk oversigt ' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks : en historisk oversigt . / Ingemann, Jan Holm.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks

T2 - en historisk oversigt

AU - Ingemann, Jan Holm

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 8790789830

BT - Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Ingemann JH. Andelsorganisering i det landbrugsindustrielle kompleks: en historisk oversigt Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.