Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelLærebog om indkomstskat
RedaktørerJane Bolander, Liselotte Madsen, Anders Nørgaard Laursen, Inge Langhave
ForlagDjøf Forlag
Publikationsdato25 aug. 2019
Udgave18
Kapitel29
StatusUdgivet - 25 aug. 2019

Madsen, L. (2019). Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning. I J. Bolander, L. Madsen, A. N. Laursen, & I. Langhave (red.), Lærebog om indkomstskat (18 udg.). Djøf Forlag.
Madsen, Liselotte. / Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning. Lærebog om indkomstskat. red. / Jane Bolander ; Liselotte Madsen ; Anders Nørgaard Laursen ; Inge Langhave. 18. udg. Djøf Forlag, 2019.
@inbook{be62a68b317a4f11b0930648e5832846,
title = "Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning",
author = "Liselotte Madsen",
year = "2019",
month = "8",
day = "25",
editor = "Jane Bolander and Liselotte Madsen and Laursen, {Anders N{\o}rgaard} and Inge Langhave",
booktitle = "L{\ae}rebog om indkomstskat",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
edition = "18",

Madsen, L 2019, Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning. i J Bolander, L Madsen, AN Laursen & I Langhave (red), Lærebog om indkomstskat. 18 udg, Djøf Forlag.

Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning. / Madsen, Liselotte.

Lærebog om indkomstskat. red. / Jane Bolander; Liselotte Madsen; Anders Nørgaard Laursen; Inge Langhave. 18. udg. Djøf Forlag, 2019.

TY - CHAP

T1 - Andelsselskabs-, institutions- samt fonds- og foreningsbeskatning

AU - Madsen, Liselotte

PY - 2019/8/25