Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagInstitut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1 okt. 2016

Gjedde, L. (2016). Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé. København: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Gjedde, Lisa. / Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé. København : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 3 s.
@book{9c870029c7f747c192eb35e0e9f0621b,
title = "Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ l{\ae}ringsvej i folkeskolen. Resum{\'e}",
author = "Lisa Gjedde",
year = "2016",
month = "10",
day = "1",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Gjedde, L 2016, Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, København.

Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé. / Gjedde, Lisa.

København : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 3 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé

AU - Gjedde, Lisa

PY - 2016/10/1

Y1 - 2016/10/1

M3 - Rapport

BT - Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - København

Gjedde L. Animated Film Learning- animationsfilmsproduktion som kreativ læringsvej i folkeskolen. Resumé. København: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 3 s.