Animated Learning: Kreative produktionsorienterede læringsfællesskaber som katalysator for udvikling af kompetencer til det 21. århundrede

Lisa Gjedde, Janus Hecht

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

3 Downloads (Pure)

ISBN (Trykt)978-87-93058-56-9
ISBN (Elektronisk)978-87-93058-55-2
Rekvirerende organisationDansk Film Institut
StatusUdgivet - 2019

• produktionsbaseret læring
  • kompetence
  • levende billeder

@book{f35ff6155ecd4b91a06c536066215dc7,
title = "Animated Learning: Kreative produktionsorienterede l{\ae}ringsf{\ae}llesskaber som katalysator for udvikling af kompetencer til det 21. {\aa}rhundrede",
abstract = "Denne publikation omhandler forskning i tilknytning til projektet Animated Learning Labs (ALL) - et projekt st{\o}ttet af A.P. M{\o}ller og Hustru Chastine Mc-Kinney M{\o}llers Fond til almene Form{\aa}l med henblik p{\aa} praksisn{\ae}r kompetenceudvikling for l{\ae}rerne og p{\ae}dagoger i folkeskolen i Viborg Kommune. Denne forskning er blevet gennemf{\o}rt med st{\o}tte fra Dansk Filminstitut, for at belyse potentialer ved anvendelsen af produktionsbaseret l{\ae}ring med levende billeder, gennem to faser.",
keywords = "produktionsbaseret l{\ae}ring, kompetence, levende billeder",
author = "Lisa Gjedde and Janus Hecht",
year = "2019",
isbn = "978-87-93058-56-9",

TY - RPRT

T1 - Animated Learning

T2 - Kreative produktionsorienterede læringsfællesskaber som katalysator for udvikling af kompetencer til det 21. århundrede

AU - Gjedde, Lisa

AU - Hecht, Janus

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne publikation omhandler forskning i tilknytning til projektet Animated Learning Labs (ALL) - et projekt støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål med henblik på praksisnær kompetenceudvikling for lærerne og pædagoger i folkeskolen i Viborg Kommune. Denne forskning er blevet gennemført med støtte fra Dansk Filminstitut, for at belyse potentialer ved anvendelsen af produktionsbaseret læring med levende billeder, gennem to faser.

AB - Denne publikation omhandler forskning i tilknytning til projektet Animated Learning Labs (ALL) - et projekt støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål med henblik på praksisnær kompetenceudvikling for lærerne og pædagoger i folkeskolen i Viborg Kommune. Denne forskning er blevet gennemført med støtte fra Dansk Filminstitut, for at belyse potentialer ved anvendelsen af produktionsbaseret læring med levende billeder, gennem to faser.

KW - produktionsbaseret læring

KW - kompetence