Anlægsprojekter i Aalborg: Forår 2013

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

224 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2013
NavnDCE Latest News
Nummer39
ISSN1901-7308

• Projektkatalog
  • Projektforslag
  • Havnefront
  • Fjorden
  • Limfjorden
  • Bro
  • Aalborg
  • Modellering

Pedersen, L. (2013). Anlægsprojekter i Aalborg: Forår 2013. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 39
Pedersen, Lars. / Anlægsprojekter i Aalborg : Forår 2013. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 37 s. (DCE Latest News; Nr. 39).
@book{45c7e38f40ae4713805cf7ca88da97b1,
title = "Anl{\ae}gsprojekter i Aalborg: For{\aa}r 2013",
abstract = "Vejlederne p{\aa} P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema modellernes virkelighed med undertemaet omr{\aa}det omkring havnefronten. I projekterne vil du f{\aa} mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser p{\aa} grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeni{\o}rfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, l{\ae}rer at beherske den, men ogs{\aa} at forst{\aa} dens begr{\ae}nsninger.",
keywords = "Projektkatalog, Projektforslag, Havnefront, Fjorden, Limfjorden, Bro, Aalborg, Modellering",
author = "Lars Pedersen",
year = "2013",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Pedersen, L 2013, Anlægsprojekter i Aalborg: Forår 2013. DCE Latest News, nr. 39, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Anlægsprojekter i Aalborg : Forår 2013. / Pedersen, Lars.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 37 s.

TY - BOOK

T1 - Anlægsprojekter i Aalborg

T2 - Forår 2013

AU - Pedersen, Lars

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema modellernes virkelighed med undertemaet området omkring havnefronten. I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

AB - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema modellernes virkelighed med undertemaet området omkring havnefronten. I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

KW - Projektkatalog

KW - Projektforslag

KW - Havnefront

KW - Fjorden

KW - Limfjorden

KW - Bro

KW - Aalborg

KW - Modellering

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Anlægsprojekter i Aalborg

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L. Anlægsprojekter i Aalborg: Forår 2013. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 37 s. (DCE Latest News; Nr. 39).