Anvend beton på en ny måde: Et katalog i nye muligheder

Lars Pedersen, Eigil V. Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

379 Downloads (Pure)

Abstrakt

Denne rapport giver en præsentation over de kreative løsninger, som de studerende har produceret under deres deltagelse i "betonworkshoppen" de seneste tre år 2006, 2007 og 2008. Grundlæggende set er "sidde-mulighederne" kommet til verden i løbet af få dage, og selve arbejdet med at etablere støbeform og støbe konstruktionerne har fundet sted på én og samme dag, hvor også den nødvendige stålarmering blev placeret. Dette understreger at der er rigelige muligheder for at tænke i muligheder frem for begrænsninger, når idéer til konstruktionens form støbes og realiseres. Betonen, der blev anvendt til sidde-mulighederne, er "hvid beton".
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2009
NavnDCE Latest News