Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum

Per Heiselberg, Kjeld Svidt, Peter V. Nielsen, Sergio Fox, Ulla Madsen, Jørn Tredal, Hans Kragh, Tryggvi Tryggvarson

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagKlimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1996

Bibliografisk note

Samling af artiker

• CFD
  • CFD-beregninger
  • CFD-simuleringer
  • Ventilation
  • Ventilationssystemer
  • Store rum
  • Industrilokaler
  • Atrier
  • Sportshaller
  • Butikscentre
  • Auditorier

Heiselberg, P., Svidt, K., Nielsen, P. V., Fox, S., Madsen, U., Tredal, J., ... Tryggvarson, T. (1996). Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum. Aalborg: Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet.
Heiselberg, Per ; Svidt, Kjeld ; Nielsen, Peter V. ; Fox, Sergio ; Madsen, Ulla ; Tredal, Jørn ; Kragh, Hans ; Tryggvarson, Tryggvi. / Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum. Aalborg : Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, 1996.
@book{bcbe6872ea264a4da68c6d7b19cd660f,
title = "Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum",
keywords = "CFD, CFD-beregninger, CFD-simuleringer, Ventilation, Ventilationssystemer, Store rum, Industrilokaler, Atrier, Sportshaller, Butikscentre, Auditorier",
author = "Per Heiselberg and Kjeld Svidt and Nielsen, {Peter V.} and Sergio Fox and Ulla Madsen and J{\o}rn Tredal and Hans Kragh and Tryggvi Tryggvarson",
note = "Samling af artiker",
year = "1996",
publisher = "Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet",

Heiselberg, P, Svidt, K, Nielsen, PV, Fox, S, Madsen, U, Tredal, J, Kragh, H & Tryggvarson, T 1996, Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum. Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, Aalborg.

Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum. / Heiselberg, Per; Svidt, Kjeld; Nielsen, Peter V.; Fox, Sergio; Madsen, Ulla; Tredal, Jørn; Kragh, Hans; Tryggvarson, Tryggvi.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

BT - Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum

PB - Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Heiselberg P, Svidt K, Nielsen PV, Fox S, Madsen U, Tredal J et al. Anvendelse af CFD ved projektering af ventilation i store rum. Aalborg: Klimalaboratoriet, Institut for Bygningsteknik, Aalborg Universitet, 1996.