Per Heiselberg, Rasmus Lund Jensen, Jesper Nørgaard, Rasmus Onsild Justesen

• Faseskiftende materialer
  • Energiforbrug
  • Passiv køling

Heiselberg, P., Jensen, R. L., Nørgaard, J., & Justesen, R. O. (2010). Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima: Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 101
Heiselberg, Per ; Jensen, Rasmus Lund ; Nørgaard, Jesper ; Justesen, Rasmus Onsild. / Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima : Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2010. 88 s. (DCE Technical reports; Nr. 101).
@book{319a439c22e840a5b687ca48b4945636,
title = "Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima: Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet",
abstract = "I denne unders{\o}gelse fokuseres p{\aa} passiv k{\o}ling der kunne omhandle en reduktion af belastninger, udnyttelse af naturlige varmedr{\ae}n eller akkumulering af varme.",
keywords = "Bygninger, Materialer, Faseskiftende materialer, Energiforbrug, Passiv k{\o}ling",
author = "Per Heiselberg and Jensen, {Rasmus Lund} and Jesper N{\o}rgaard and Justesen, {Rasmus Onsild}",
year = "2010",
series = "DCE Technical reports",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "101",
address = "Danmark",

Heiselberg, P, Jensen, RL, Nørgaard, J & Justesen, RO 2010, Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima: Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet. DCE Technical reports, nr. 101, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg .

Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima : Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet. / Heiselberg, Per; Jensen, Rasmus Lund; Nørgaard, Jesper; Justesen, Rasmus Onsild.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima

T2 - Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet

AU - Heiselberg, Per

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Nørgaard, Jesper

AU - Justesen, Rasmus Onsild

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - I denne undersøgelse fokuseres på passiv køling der kunne omhandle en reduktion af belastninger, udnyttelse af naturlige varmedræn eller akkumulering af varme.

AB - I denne undersøgelse fokuseres på passiv køling der kunne omhandle en reduktion af belastninger, udnyttelse af naturlige varmedræn eller akkumulering af varme.

KW - Bygninger

KW - Materialer

KW - Faseskiftende materialer

KW - Energiforbrug

KW - Passiv køling

M3 - Rapport

T3 - DCE Technical reports

BT - Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Heiselberg P, Jensen RL, Nørgaard J, Justesen RO. Anvendelse af faseskiftende materialer i fremtidens bygninger - Forbedring af energieffektivitet og indeklima: Energibesparelses- og indeklimaforbedringspotentialet. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2010. 88 s. (DCE Technical reports; Nr. 101).