Kirstine Rosenbeck Gøeg, Anne Randorff Rasmussen

NavnDaCHI Technical Report
Nummer13-2
ISSN1397-9507

Gøeg, K. R., & Rasmussen, A. R. (2013). Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord: evalueringsrapport. Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics. DaCHI Technical Report, Nr. 13-2
Gøeg, Kirstine Rosenbeck ; Rasmussen, Anne Randorff. / Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord : evalueringsrapport. Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics, 2013. (DaCHI Technical Report; Nr. 13-2).
@book{673960ecc74e47f38e106b4a2292bf64,
title = "Anvendelse af SNOMED CT til repr{\ae}sentation af SFI i Region Nord: evalueringsrapport",
author = "G{\o}eg, {Kirstine Rosenbeck} and Rasmussen, {Anne Randorff}",
year = "2013",
publisher = "Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics",

Gøeg, KR & Rasmussen, AR 2013, Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord: evalueringsrapport. DaCHI Technical Report, nr. 13-2, Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics.

Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord : evalueringsrapport. / Gøeg, Kirstine Rosenbeck; Rasmussen, Anne Randorff.

Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics, 2013.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord

T2 - evalueringsrapport

AU - Gøeg, Kirstine Rosenbeck

AU - Rasmussen, Anne Randorff

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Rapport

BT - Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord

PB - Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics

Gøeg KR, Rasmussen AR. Anvendelse af SNOMED CT til repræsentation af SFI i Region Nord: evalueringsrapport. Aalborg Universitet, Danish Centre for Health Informatics, 2013. (DaCHI Technical Report; Nr. 13-2).