Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

61 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
BegivenhedFinal Conference: Aquaponics: From Science to Practise - University of Greenwich, London, Storbritannien
Varighed: 9 apr. 201810 apr. 2018

Konference

KonferenceFinal Conference: Aquaponics: From Science to Practise
LokationUniversity of Greenwich
LandStorbritannien
ByLondon
Periode09/04/201810/04/2018
Internetadresse

• STEM education
  • food literacy
  • elementary school
  • aquaponics
  • classroom
  • climate-smart farming practices
  • closed loop nutrient cycling system

Mikkelsen, B. E., & Toth, V. (2018). Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school. Abstract fra Final Conference: Aquaponics: From Science to Practise, London, Storbritannien.
Mikkelsen, Bent Egberg ; Toth, Viktor. / Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school. Abstract fra Final Conference: Aquaponics: From Science to Practise, London, Storbritannien.3 s.
@conference{01f27b0e0bb042658f80aa4f5b8166d1,
title = "Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school",
keywords = "STEM education, food literacy, elementary school, aquaponics, classroom, climate-smart farming practices, closed loop nutrient cycling system, STEM education, sustainable food production, aquaponics, climate‐smart farming practices, GBG approach, food literacy, elementary school",
author = "Mikkelsen, {Bent Egberg} and Viktor Toth",
year = "2018",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 09-04-2018 Through 10-04-2018",
url = "https://euaquaponicshub.com/conferencepage/conference-presentations/",

Mikkelsen, BE & Toth, V 2018, 'Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school' Final Conference: Aquaponics: From Science to Practise, London, Storbritannien, 09/04/2018 - 10/04/2018, .

Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school. / Mikkelsen, Bent Egberg; Toth, Viktor.

TY - ABST

T1 - Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

AU - Toth, Viktor

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - STEM education

KW - food literacy

KW - elementary school

KW - aquaponics

KW - classroom

KW - climate-smart farming practices

KW - closed loop nutrient cycling system

KW - STEM education

KW - sustainable food production

KW - aquaponics

KW - climate‐smart farming practices

KW - GBG approach

KW - food literacy

KW - elementary school

M3 - Conference abstract for conference

Mikkelsen BE, Toth V. Aquaponics in the classroom ‐ integrating STEM education and food literacy training in an elementary school. 2018. Abstract fra Final Conference: Aquaponics: From Science to Practise, London, Storbritannien.