Per H. Jensen (Redaktør)

ISBN (Elektronisk)978-87-7210-786-8
StatusUdgivet - 2022
  • Afvikling af seniorarbejdskraften

Jensen, P. H. & Nielsen, P., 2022, Arbejdspladsen og seniorpersonalet: Rekruttering, fastholdelse og afvikling af seniorarbejdskraften. Jensen, P. H. (red.). Aalborg Universitetsforlag, s. 131-147 17 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Åben adgang
  • Data og metode

Jensen, P. H. & Nielsen, P., 2022, Arbejdspladsen og seniorpersonalet: Rekruttering, fastholdelse og afvikling af seniorarbejdskraften. H. Jensen, P. (red.). Aalborg Universitetsforlag, s. 33-42 9 s.

• Er fastholdelse betinget af seniorarbejdskraftens produktivitet?

Jensen, P. H. & Nielsen, P., 2022, Arbejdspladsen og seniorpersonalet: Rekruttering, fastholdelse og afvikling af seniorarbejdskraften. Jensen, P. H. (red.). Aalborg Universitetsforlag, s. 117-130 14 s.

Åben adgang

Citationsformater