Arbejdsrapport

Udgivere-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet
Sider1-72
StatusUdgivet - 2010

• Medarbejderdrevet innovation, Employee-driven innovation (EDI), Barierre for innovation

Pedersen, C. (2010). Arbejdsrapport: fra ide til innovation. (s. 1-72). e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet.
Pedersen, Camilla. / Arbejdsrapport : fra ide til innovation. e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2010. s. 1-72
@techreport{b17d71ead2dc481e8cb5bb14133a18c7,
title = "Arbejdsrapport: fra ide til innovation",
abstract = "I april 2009 blev phd-projektet ”Brugerdrevet innovation p{\aa} uddannelsesomr{\aa}det inden for digital forvaltning” igangsat. Projektet forventes at l{\o}be frem til august 2012 under forskeruddannelsesprogrammet HCCI, ved Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet(Aau). Ph.d.-stipendiet er realiseret som et samfinansieret projekt med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Skatteministeriet (SKATi) Region Nordjylland og Det Humanistiske Fakultet p{\aa} Aalborg Universitet.Denne rapport formidler resultater og erfaringer i en arbejdsrapport, der er udarbejdet som f{\o}rste led af flere unders{\o}gelser.",
keywords = "Medarbejderdrevet innovation, Employee-driven innovation (EDI), Barierre for innovation",
author = "Camilla Pedersen",
year = "2010",
pages = "1--72",
publisher = "e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet",

Pedersen, C 2010 'Arbejdsrapport: fra ide til innovation' e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, s. 1-72.

Arbejdsrapport : fra ide til innovation. / Pedersen, Camilla.

e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet, 2010. s. 1-72.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Arbejdsrapport

T2 - fra ide til innovation

AU - Pedersen, Camilla

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - I april 2009 blev phd-projektet ”Brugerdrevet innovation på uddannelsesområdet inden for digital forvaltning” igangsat. Projektet forventes at løbe frem til august 2012 under forskeruddannelsesprogrammet HCCI, ved Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet(Aau). Ph.d.-stipendiet er realiseret som et samfinansieret projekt med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Skatteministeriet (SKATi) Region Nordjylland og Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet.Denne rapport formidler resultater og erfaringer i en arbejdsrapport, der er udarbejdet som første led af flere undersøgelser.

AB - I april 2009 blev phd-projektet ”Brugerdrevet innovation på uddannelsesområdet inden for digital forvaltning” igangsat. Projektet forventes at løbe frem til august 2012 under forskeruddannelsesprogrammet HCCI, ved Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet(Aau). Ph.d.-stipendiet er realiseret som et samfinansieret projekt med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen, Skatteministeriet (SKATi) Region Nordjylland og Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet.Denne rapport formidler resultater og erfaringer i en arbejdsrapport, der er udarbejdet som første led af flere undersøgelser.

KW - Medarbejderdrevet innovation, Employee-driven innovation (EDI), Barierre for innovation

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 72

BT - Arbejdsrapport

PB - e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Pedersen C. Arbejdsrapport: fra ide til innovation. e-Learning Lab, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet. 2010, s. 1-72.