Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU

Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1

Dipak Kalra, Veli Stroetmann, Kirstine Rosenbeck Gøeg, Anne Randorff Højen, Heike Dewenter, Reza Fathollah Nejad, Catherine Chronaki, Stefan Schulz

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2016

Kalra, D., Stroetmann, V., Gøeg, K. R., Højen, A. R., Dewenter, H., Nejad, R. F., ... Schulz, S. (2016). Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU: Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1.
Kalra, Dipak ; Stroetmann, Veli ; Gøeg, Kirstine Rosenbeck ; Højen, Anne Randorff ; Dewenter, Heike ; Nejad, Reza Fathollah ; Chronaki, Catherine ; Schulz, Stefan. / Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU : Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1. 2016. 38 s.
@book{5b7e5c5346a0448e864b7845949e15ff,
title = "Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU: Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1",
author = "Dipak Kalra and Veli Stroetmann and G{\o}eg, {Kirstine Rosenbeck} and H{\o}jen, {Anne Randorff} and Heike Dewenter and Nejad, {Reza Fathollah} and Catherine Chronaki and Stefan Schulz",
year = "2016",
language = "English",

Kalra, D, Stroetmann, V, Gøeg, KR, Højen, AR, Dewenter, H, Nejad, RF, Chronaki, C & Schulz, S 2016, Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU: Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1.

Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU : Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1. / Kalra, Dipak; Stroetmann, Veli; Gøeg, Kirstine Rosenbeck; Højen, Anne Randorff; Dewenter, Heike; Nejad, Reza Fathollah; Chronaki, Catherine; Schulz, Stefan.

2016. 38 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU

T2 - Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1

AU - Kalra, Dipak

AU - Stroetmann, Veli

AU - Gøeg, Kirstine Rosenbeck

AU - Højen, Anne Randorff

AU - Dewenter, Heike

AU - Nejad, Reza Fathollah

AU - Chronaki, Catherine

AU - Schulz, Stefan

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Report

BT - Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU

Kalra D, Stroetmann V, Gøeg KR, Højen AR, Dewenter H, Nejad RF et al. Assessing SNOMED CT for large scale eHealth deployments in the EU: Portfolio of (best) practices. Deliverable D4.1. 2016. 38 s.