Assessment of sensory convergence in the spinal cord

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

972 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCenter for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University
ISBN (Elektronisk)978-87-7094-087-0
StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

Dansk sammenfatning

Mørch, C. D. (2006). Assessment of sensory convergence in the spinal cord. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University.
Mørch, Carsten Dahl. / Assessment of sensory convergence in the spinal cord. Aalborg : Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2006.
@phdthesis{43473faea3624530a15fbe51ea8b0b4e,
title = "Assessment of sensory convergence in the spinal cord",
author = "M{\o}rch, {Carsten Dahl}",
note = "Danish summary",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University",

Mørch, CD 2006, Assessment of sensory convergence in the spinal cord. Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, Aalborg.

Assessment of sensory convergence in the spinal cord. / Mørch, Carsten Dahl.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Assessment of sensory convergence in the spinal cord

AU - Mørch, Carsten Dahl

N1 - Danish summary

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Ph.D. thesis

BT - Assessment of sensory convergence in the spinal cord

PB - Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University

CY - Aalborg

Mørch CD. Assessment of sensory convergence in the spinal cord. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2006.