At arbejde med forandringsteori

Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering

Publikation: Working paperUndervisning

1948 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverInstitut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
Udgave2
Sider1-12
StatusUdgivet - 2017

• Evaluering
  • Forandringsteori
  • Mekanismer
  • Capacity Building
  • Proces- og effektevaluering

Christensen, N. L. S., & Krogstrup, H. K. (2017). At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. (2 udg.) (s. 1-12). Aalborg Universitet: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
@techreport{699e3df844104e64b85c8014f9b732f2,
title = "At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering",
abstract = "F{\o}lgende er en guide til, hvordan man med fokus p{\aa} mekanismer kan m{\aa}le effekter af indsatser. I h{\ae}ftet pr{\ae}senteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som v{\ae}rkt{\o}j kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.",
keywords = "Evaluering, Forandringsteori, Mekanismer, Capacity Building, Proces- og effektevaluering",
author = "Christensen, {Nanna Limskov St{\ae}rk} and Krogstrup, {Hanne Kathrine}",
year = "2017",
pages = "1--12",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
edition = "2",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Christensen, NLS & Krogstrup, HK 2017 'At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering' 2 udg, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet, s. 1-12.

At arbejde med forandringsteori : Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. / Christensen, Nanna Limskov Stærk; Krogstrup, Hanne Kathrine.

2. udg. Aalborg Universitet : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2017. s. 1-12.

Publikation: Working paperUndervisning

TY - UNPB

T1 - At arbejde med forandringsteori

T2 - Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering

AU - Christensen, Nanna Limskov Stærk

AU - Krogstrup, Hanne Kathrine

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Følgende er en guide til, hvordan man med fokus på mekanismer kan måle effekter af indsatser. I hæftet præsenteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som værktøj kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.

AB - Følgende er en guide til, hvordan man med fokus på mekanismer kan måle effekter af indsatser. I hæftet præsenteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som værktøj kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.

KW - Evaluering

KW - Forandringsteori

KW - Mekanismer

KW - Capacity Building

KW - Proces- og effektevaluering

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 12

BT - At arbejde med forandringsteori

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Christensen NLS, Krogstrup HK. At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. 2 udg. Aalborg Universitet: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. 2017, s. 1-12.