At arbejde med forandringsteori

Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering

Publikation: Working paperUndervisning

1948 Downloads (Pure)

Resumé

Følgende er en guide til, hvordan man med fokus på mekanismer kan måle effekter af indsatser. I hæftet præsenteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som værktøj kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverInstitut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
Udgave2
Sider1-12
Antal sider12
StatusUdgivet - 2017

Emneord

  • Evaluering
  • Forandringsteori
  • Mekanismer
  • Capacity Building
  • Proces- og effektevaluering

Citer dette

Christensen, N. L. S., & Krogstrup, H. K. (2017). At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. (2 udg.) (s. 1-12). Aalborg Universitet: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
@techreport{699e3df844104e64b85c8014f9b732f2,
title = "At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering",
abstract = "F{\o}lgende er en guide til, hvordan man med fokus p{\aa} mekanismer kan m{\aa}le effekter af indsatser. I h{\ae}ftet pr{\ae}senteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som v{\ae}rkt{\o}j kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.",
keywords = "Evaluering, Forandringsteori, Mekanismer, Capacity Building, Proces- og effektevaluering",
author = "Christensen, {Nanna Limskov St{\ae}rk} and Krogstrup, {Hanne Kathrine}",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "1--12",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
edition = "2",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

}

Christensen, NLS & Krogstrup, HK 2017 'At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering' 2 udg, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet, s. 1-12.

At arbejde med forandringsteori : Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. / Christensen, Nanna Limskov Stærk; Krogstrup, Hanne Kathrine.

2. udg. Aalborg Universitet : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2017. s. 1-12.

Publikation: Working paperUndervisning

TY - UNPB

T1 - At arbejde med forandringsteori

T2 - Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering

AU - Christensen, Nanna Limskov Stærk

AU - Krogstrup, Hanne Kathrine

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Følgende er en guide til, hvordan man med fokus på mekanismer kan måle effekter af indsatser. I hæftet præsenteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som værktøj kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.

AB - Følgende er en guide til, hvordan man med fokus på mekanismer kan måle effekter af indsatser. I hæftet præsenteres forandringsteori som en udviklings- og evalueringsmodel, der sikrer, at man arbejder systematisk og effektorienteret. Med forandringsteori som værktøj kan man oparbejde organisationens kapacitet til at udvikle og evaluere.

KW - Evaluering

KW - Forandringsteori

KW - Mekanismer

KW - Capacity Building

KW - Proces- og effektevaluering

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 12

BT - At arbejde med forandringsteori

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

ER -

Christensen NLS, Krogstrup HK. At arbejde med forandringsteori: Praktikeres guide til brug af forandringsteori i projektudvikling og evaluering. 2 udg. Aalborg Universitet: Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. 2017, s. 1-12.