At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelAnvendt filosofi er interaktionel filosofi : Positioner og perspektiver
RedaktørerMorten Ziethen
Vol/bind9
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2017
Udgave1
Sider75-119
Kapitel4
ISBN (Trykt)978-87-7112-655-6
StatusUdgivet - 2017
NavnApplied Philosophy / Anvendt Filosofi
Nummer1
Vol/bind9
ISSN2245-313X

Hansen, F. T. (2017). At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning: Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden. I M. Ziethen (red.), Anvendt filosofi er interaktionel filosofi: Positioner og perspektiver (1 udg., Bind 9, s. 75-119). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Applied Philosophy / Anvendt Filosofi, Nr. 1, Bind. 9
Hansen, Finn Thorbjørn. / At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning : Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden. Anvendt filosofi er interaktionel filosofi: Positioner og perspektiver. red. / Morten Ziethen. Bind 9 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2017. s. 75-119 (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi; Nr. 1, Bind 9).
@inbook{5f81be75a5c6458085b59de466158ccf,
title = "At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning: N{\aa}r forskning og filosofi blivet et sp{\o}rgsm{\aa}l om at tr{\ae}de i et Jeg-Du-forhold til verden",
author = "Hansen, {Finn Thorbj{\o}rn}",
year = "2017",
isbn = "978-87-7112-655-6",
volume = "9",
pages = "75--119",
editor = "Morten Ziethen",
booktitle = "Anvendt filosofi er interaktionel filosofi",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Hansen, FT 2017, At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning: Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden. i M Ziethen (red.), Anvendt filosofi er interaktionel filosofi: Positioner og perspektiver. 1 udg, bind 9, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Applied Philosophy / Anvendt Filosofi, nr. 1, bind 9, s. 75-119.

At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning : Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden. / Hansen, Finn Thorbjørn.

TY - CHAP

T1 - At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning

T2 - Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden

AU - Hansen, Finn Thorbjørn

PY - 2017

Y1 - 2017

UR - http://aauforlag.dk/Shop/boeger/anvendt-filosofi-er-interaktionel-filosofi-en.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-655-6

VL - 9

SP - 75

EP - 119

BT - Anvendt filosofi er interaktionel filosofi

A2 - Ziethen, Morten

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Hansen FT. At praktisere anvendt filosofi i praksisbaseret forskning: Når forskning og filosofi blivet et spørgsmål om at træde i et Jeg-Du-forhold til verden. I Ziethen M, red., Anvendt filosofi er interaktionel filosofi: Positioner og perspektiver. 1 udg. Bind 9. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2017. s. 75-119. (Applied Philosophy / Anvendt Filosofi; Nr. 1, Bind 9).