At tage sin disciplin på sig og se verden fra en menneskelig synsvinkel: Interview med Kirsten Hastrup

Astrid Oberborbeck Andersen, Ida Sofie Matzen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftJordens Folk
Vol/bind53
Udgave nummer3-4
Sider (fra-til)84-93
ISSN0021-7484
StatusUdgivet - 2018

• Antropologi
  • Analyse
  • Portræt
  • Feltarbejde
  • Klimaforandring

@article{fc553d190cdc4b8d895a057bf67448e4,
title = "At tage sin disciplin p{\aa} sig og se verden fra en menneskelig synsvinkel: Interview med Kirsten Hastrup",
abstract = "I februar fratr{\aa}dte Kirsten Hastrup sit professorat ved Institut for Antropologi i K{\o}benhavn. Jordens Folk satte hende st{\ae}vne, og det blev til en vandring gennem 50 {\aa}rs dansk antropologisk historie som erfaret af Kirsten Hastrup.",
keywords = "Antropologi, Analyse, Portr{\ae}t, Feltarbejde, Klimaforandring",
author = "Andersen, {Astrid Oberborbeck} and Matzen, {Ida Sofie}",
year = "2018",
volume = "53",
pages = "84--93",
journal = "Jordens Folk",
issn = "0021-7484",
number = "3-4",

At tage sin disciplin på sig og se verden fra en menneskelig synsvinkel : Interview med Kirsten Hastrup. / Andersen, Astrid Oberborbeck; Matzen, Ida Sofie.

I: Jordens Folk, Bind 53, Nr. 3-4, 2018, s. 84-93 .

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - At tage sin disciplin på sig og se verden fra en menneskelig synsvinkel

T2 - Interview med Kirsten Hastrup

AU - Andersen, Astrid Oberborbeck

AU - Matzen, Ida Sofie

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - I februar fratrådte Kirsten Hastrup sit professorat ved Institut for Antropologi i København. Jordens Folk satte hende stævne, og det blev til en vandring gennem 50 års dansk antropologisk historie som erfaret af Kirsten Hastrup.

AB - I februar fratrådte Kirsten Hastrup sit professorat ved Institut for Antropologi i København. Jordens Folk satte hende stævne, og det blev til en vandring gennem 50 års dansk antropologisk historie som erfaret af Kirsten Hastrup.

KW - Antropologi

KW - Analyse