Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

Afhandling ikke publiceret.

Wang, Y. (2018). Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Wang, Yunlong. / Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{c0544ebb24dc477097863c9ca83f50b1,
title = "Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna",
author = "Yunlong Wang",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Ingeni{\o}r- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Wang, Y 2018, Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna. / Wang, Yunlong.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna

AU - Wang, Yunlong

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna

Wang Y. Attitude Stabilization System for Marine Satellite Tracking Antenna. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).