AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality

Paul Bruce McIlvenny* (Udvikler), Jacob Gorm Davidsen (Producent), Nicklas Haagh Christensen (Udvikler), Stefan Hvarregaard Tanderup (Udvikler), Artúr Barnabás Kovács (Udvikler)

*Kontaktforfatter

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformSoftwareprogramForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2020
PublikationsmedierOnline
StatusUnder udarbejdelse - 2020

Fingerprint

Audio recordings
Video recording
Virtual reality

McIlvenny, P. B. (Udvikler), Davidsen, J. G. (Producent), Christensen, N. H. (Udvikler), Tanderup, S. H. (Udvikler), & Kovács, A. B. (Udvikler). (2020). AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality. Manuskript under forberedelse. Softwareprogram
@misc{a6bd9f6cf0c647168dfa2984433dcf96,
title = "AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality",
abstract = "A software prototype for exploring complex spatial video and audio recordings of a scene in which social interaction took place through a tangible interface in virtual reality.",
keywords = "Software, AVA360VR, Video ethnography, Qualitative Research",
author = "McIlvenny, {Paul Bruce} and Davidsen, {Jacob Gorm} and Christensen, {Nicklas Haagh} and Tanderup, {Stefan Hvarregaard} and Kov{\'a}cs, {Art{\'u}r Barnab{\'a}s}",
year = "2020",
language = "English",

AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality. McIlvenny, Paul Bruce (Udvikler); Davidsen, Jacob Gorm (Producent); Christensen, Nicklas Haagh (Udvikler); Tanderup, Stefan Hvarregaard (Udvikler); Kovács, Artúr Barnabás (Udvikler). 2020.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformSoftwareprogramForskning

TY - COMP

T1 - AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality

A2 - McIlvenny, Paul Bruce

A2 - Davidsen, Jacob Gorm

A2 - Christensen, Nicklas Haagh

A2 - Tanderup, Stefan Hvarregaard

A2 - Kovács, Artúr Barnabás

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - A software prototype for exploring complex spatial video and audio recordings of a scene in which social interaction took place through a tangible interface in virtual reality.

AB - A software prototype for exploring complex spatial video and audio recordings of a scene in which social interaction took place through a tangible interface in virtual reality.

KW - Software

KW - AVA360VR