Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst: Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis

Lars A. Engberg, Sven Buch

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Denne rapport beskriver, hvordan Himmerland Boligforening har arbejdet med energi og bæredygtighed i forbindelse med renoveringen af det almene boligområde Kildeparken i Aalborg Øst.
Et formål med projektet har været at udvikle en samarbejdsmodel for et energipartnerskab mellem boligorganisationer, kommune og energi-forsyningsselskab for at skabe synergi mellem energioptimering på bygningsniveau og på energisystemniveau i retning af tankerne bag Smart Grid og Smart City.
Rapporten skal ikke læses som en manual, men som et problem- og inspirationskatalog for andre aktører, der arbejder med at skabe bæredygtige by- og boligområder.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBi Forlag
Udgave1. udg.
Antal sider75
ISBN (Elektronisk)978-87-563-1815-0
StatusUdgivet - 28 nov. 2016
BegivenhedDe almene boliger, energisystemet og bæredygtighed i praksis - SBi, AAU CPH
Varighed: 30 nov. 201630 nov. 2016
http://sbi.dk/arrangementer/kommende-arrangementer/de-almene-boliger-energisystemet-og-baeredygtighed-i-praksis
NavnSBI
Nummer2016:28

Konference

KonferenceDe almene boliger, energisystemet og bæredygtighed i praksis
LokationSBi, AAU CPH
Periode30/11/201630/11/2016
Internetadresse

Citer dette

Engberg, L. A., & Buch, S. (2016). Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst: Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis. (1. udg. udg.) København: SBi Forlag. SBI, Nr. 2016:28
Engberg, Lars A. ; Buch, Sven. / Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst : Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis. 1. udg. udg. København : SBi Forlag, 2016. 75 s. (SBI; Nr. 2016:28).
@book{949c832145454e95ad7f5bdcd05850c7,
title = "B{\ae}redygtighed og 'smarte l{\o}sninger' i Aalborg {\O}st: Himmerland Boligforenings erfaringer med b{\ae}redygtighed i praksis",
abstract = "Denne rapport beskriver, hvordan Himmerland Boligforening har arbejdet med energi og b{\ae}redygtighed i forbindelse med renoveringen af det almene boligomr{\aa}de Kildeparken i Aalborg {\O}st. Et form{\aa}l med projektet har v{\ae}ret at udvikle en samarbejdsmodel for et energipartnerskab mellem boligorganisationer, kommune og energi-forsyningsselskab for at skabe synergi mellem energioptimering p{\aa} bygningsniveau og p{\aa} energisystemniveau i retning af tankerne bag Smart Grid og Smart City. Rapporten skal ikke l{\ae}ses som en manual, men som et problem- og inspirationskatalog for andre akt{\o}rer, der arbejder med at skabe b{\ae}redygtige by- og boligomr{\aa}der.",
author = "Engberg, {Lars A.} and Sven Buch",
year = "2016",
month = "11",
day = "28",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBi Forlag",
number = "2016:28",
edition = "1. udg.",

}

Engberg, LA & Buch, S 2016, Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst: Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis. SBI, nr. 2016:28, 1. udg. udg, SBi Forlag, København.

Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst : Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis. / Engberg, Lars A.; Buch, Sven.

1. udg. udg. København : SBi Forlag, 2016. 75 s. (SBI; Nr. 2016:28).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst

T2 - Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis

AU - Engberg, Lars A.

AU - Buch, Sven

PY - 2016/11/28

Y1 - 2016/11/28

N2 - Denne rapport beskriver, hvordan Himmerland Boligforening har arbejdet med energi og bæredygtighed i forbindelse med renoveringen af det almene boligområde Kildeparken i Aalborg Øst. Et formål med projektet har været at udvikle en samarbejdsmodel for et energipartnerskab mellem boligorganisationer, kommune og energi-forsyningsselskab for at skabe synergi mellem energioptimering på bygningsniveau og på energisystemniveau i retning af tankerne bag Smart Grid og Smart City. Rapporten skal ikke læses som en manual, men som et problem- og inspirationskatalog for andre aktører, der arbejder med at skabe bæredygtige by- og boligområder.

AB - Denne rapport beskriver, hvordan Himmerland Boligforening har arbejdet med energi og bæredygtighed i forbindelse med renoveringen af det almene boligområde Kildeparken i Aalborg Øst. Et formål med projektet har været at udvikle en samarbejdsmodel for et energipartnerskab mellem boligorganisationer, kommune og energi-forsyningsselskab for at skabe synergi mellem energioptimering på bygningsniveau og på energisystemniveau i retning af tankerne bag Smart Grid og Smart City. Rapporten skal ikke læses som en manual, men som et problem- og inspirationskatalog for andre aktører, der arbejder med at skabe bæredygtige by- og boligområder.

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst

PB - SBi Forlag

CY - København

ER -

Engberg LA, Buch S. Bæredygtighed og 'smarte løsninger' i Aalborg Øst: Himmerland Boligforenings erfaringer med bæredygtighed i praksis. 1. udg. udg. København: SBi Forlag, 2016. 75 s. (SBI; Nr. 2016:28).