Bæredygtighed som den nye metafysik?

Lisa Rygaard Kristensen, Kristian Høyer Toft

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

TidsskriftTurbulensnet.dk
StatusUdgivet - 2015

• Bæredygtighed

@article{e29955f120fc4b30a2ef5e2405fa952a,
title = "B{\ae}redygtighed som den nye metafysik?",
abstract = "B{\ae}redygtighed er et bud p{\aa} den store fort{\ae}lling. Men de ontologiske faldgruber er mange, n{\aa}r det kommer til at definere og diskutere b{\ae}redygtighedsbegrebet. Det forklarer ph.d.-studerende i anvendt filosofi, Lisa Rygaard Frost Kristensen og lektor ved Institut for l{\ae}ring og filosofi ved Aalborg Universitet, Kristian H{\o}yer Toft, i dette interview. Interviewet er lavet p{\aa} baggrund af Kristensens og Tofts essay ”Questioning the ethical core of sustainability” i antologien Critical Narrative Inquiry – Storytelling, Sustainability and Power.",
keywords = "B{\ae}redygtighed",
author = "Kristensen, {Lisa Rygaard} and Toft, {Kristian H{\o}yer}",
year = "2015",
journal = "Turbulensnet.dk",

Bæredygtighed som den nye metafysik? / Kristensen, Lisa Rygaard; Toft, Kristian Høyer.

I: Turbulensnet.dk, 2015.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

TY - JOUR

T1 - Bæredygtighed som den nye metafysik?

AU - Kristensen, Lisa Rygaard

AU - Toft, Kristian Høyer

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Bæredygtighed er et bud på den store fortælling. Men de ontologiske faldgruber er mange, når det kommer til at definere og diskutere bæredygtighedsbegrebet. Det forklarer ph.d.-studerende i anvendt filosofi, Lisa Rygaard Frost Kristensen og lektor ved Institut for læring og filosofi ved Aalborg Universitet, Kristian Høyer Toft, i dette interview. Interviewet er lavet på baggrund af Kristensens og Tofts essay ”Questioning the ethical core of sustainability” i antologien Critical Narrative Inquiry – Storytelling, Sustainability and Power.

AB - Bæredygtighed er et bud på den store fortælling. Men de ontologiske faldgruber er mange, når det kommer til at definere og diskutere bæredygtighedsbegrebet. Det forklarer ph.d.-studerende i anvendt filosofi, Lisa Rygaard Frost Kristensen og lektor ved Institut for læring og filosofi ved Aalborg Universitet, Kristian Høyer Toft, i dette interview. Interviewet er lavet på baggrund af Kristensens og Tofts essay ”Questioning the ethical core of sustainability” i antologien Critical Narrative Inquiry – Storytelling, Sustainability and Power.

KW - Bæredygtighed

M3 - Kommentar/debat