Bølgekraftteknologi: Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012

Jens Peter Kofoed, Jan Krogh, Kim Nielsen, Niels Ejnar Helstrup Jensen, Erik Friis-Madsen, Britta Vang Mikkelsen, Andy Jensen

Publikation: AndetAndet bidragRådgivning

606 Downloads (Pure)

Publikationsdato2012
Udgivelses stedAalborg
UdgiverDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2012

• Bølgeenergi
  • Bølgekraftteknologi
  • Strategi
  • Partnerskabet for Bølgekraft

Kofoed, J. P., Krogh, J., Nielsen, K., Jensen, N. E. H., Friis-Madsen, E., Mikkelsen, B. V., & Jensen, A. (2012). Bølgekraftteknologi: Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University.
Kofoed, Jens Peter ; Krogh, Jan ; Nielsen, Kim ; Jensen, Niels Ejnar Helstrup ; Friis-Madsen, Erik ; Mikkelsen, Britta Vang ; Jensen, Andy. / Bølgekraftteknologi : Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012. 2012. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University. 16 s.
@misc{bc98573f52da48a59fcba769b22951dd,
title = "B{\o}lgekraftteknologi: Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012",
abstract = "B{\o}lgeenergianl{\ae}g har potentiale til at kunne levere et v{\ae}sentligt bidrag til fremtidens energiproduktion, og der arbejdes ih{\ae}rdigt med udviklingen af mange forskellige typer b{\o}lgekraftanl{\ae}g rundt om i verden. Erfaringerne viser, at det er muligt at producere energi fra b{\o}lger, men ogs{\aa} at der kr{\ae}ves en fortsat m{\aa}lrettet og langsigtet udviklingsindsats for at g{\o}re prisen for den producerede str{\o}m konkurrencedygtig.B{\o}lgekraftbranchen vil med {"}B{\o}lgekraftteknologi. Strategi for Forskning, Udvikling og Demonstration 2012{"} pr{\ae}sentere en strategi, som kan g{\o}re b{\o}lgekraft placeret p{\aa} st{\o}rre vanddybder langt fra land, mere rentabel end vindkraft. Udviklingen skal ske gennem et styrket og udbygget samarbejde om teknologiudviklingen og underst{\o}ttet af forbedrede rammevilk{\aa}r for b{\o}lgekraft.",
keywords = "B{\o}lgeenergi, B{\o}lgekraftteknologi, Strategi, Partnerskabet for B{\o}lgekraft",
author = "Kofoed, {Jens Peter} and Jan Krogh and Kim Nielsen and Jensen, {Niels Ejnar Helstrup} and Erik Friis-Madsen and Mikkelsen, {Britta Vang} and Andy Jensen",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",
type = "Other",

Kofoed, JP, Krogh, J, Nielsen, K, Jensen, NEH, Friis-Madsen, E, Mikkelsen, BV & Jensen, A 2012, Bølgekraftteknologi: Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012. Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Bølgekraftteknologi : Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012. / Kofoed, Jens Peter; Krogh, Jan; Nielsen, Kim; Jensen, Niels Ejnar Helstrup; Friis-Madsen, Erik; Mikkelsen, Britta Vang; Jensen, Andy.

16 s. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University. 2012, Brochure.

Publikation: AndetAndet bidragRådgivning

TY - GEN

T1 - Bølgekraftteknologi

T2 - Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012

AU - Kofoed, Jens Peter

AU - Krogh, Jan

AU - Nielsen, Kim

AU - Jensen, Niels Ejnar Helstrup

AU - Friis-Madsen, Erik

AU - Mikkelsen, Britta Vang

AU - Jensen, Andy

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Bølgeenergianlæg har potentiale til at kunne levere et væsentligt bidrag til fremtidens energiproduktion, og der arbejdes ihærdigt med udviklingen af mange forskellige typer bølgekraftanlæg rundt om i verden. Erfaringerne viser, at det er muligt at producere energi fra bølger, men også at der kræves en fortsat målrettet og langsigtet udviklingsindsats for at gøre prisen for den producerede strøm konkurrencedygtig.Bølgekraftbranchen vil med "Bølgekraftteknologi. Strategi for Forskning, Udvikling og Demonstration 2012" præsentere en strategi, som kan gøre bølgekraft placeret på større vanddybder langt fra land, mere rentabel end vindkraft. Udviklingen skal ske gennem et styrket og udbygget samarbejde om teknologiudviklingen og understøttet af forbedrede rammevilkår for bølgekraft.

AB - Bølgeenergianlæg har potentiale til at kunne levere et væsentligt bidrag til fremtidens energiproduktion, og der arbejdes ihærdigt med udviklingen af mange forskellige typer bølgekraftanlæg rundt om i verden. Erfaringerne viser, at det er muligt at producere energi fra bølger, men også at der kræves en fortsat målrettet og langsigtet udviklingsindsats for at gøre prisen for den producerede strøm konkurrencedygtig.Bølgekraftbranchen vil med "Bølgekraftteknologi. Strategi for Forskning, Udvikling og Demonstration 2012" præsentere en strategi, som kan gøre bølgekraft placeret på større vanddybder langt fra land, mere rentabel end vindkraft. Udviklingen skal ske gennem et styrket og udbygget samarbejde om teknologiudviklingen og understøttet af forbedrede rammevilkår for bølgekraft.

KW - Bølgeenergi

KW - Bølgekraftteknologi

KW - Strategi

KW - Partnerskabet for Bølgekraft

M3 - Andet bidrag

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Kofoed JP, Krogh J, Nielsen K, Jensen NEH, Friis-Madsen E, Mikkelsen BV et al. Bølgekraftteknologi: Strategi for forskning, udvikling og demonstration 2012. 2012. 16 s.