Badeværelseskultur: En barriere for bæredygtig udvikling

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

1215 Downloads (Pure)

Abstrakt

PhD-afhandlingen ser på udviklingen i håndteringen af menneskelig urin og fæces med særlig fokus på den historiske udvikling af det vandskyllende toilet- system. Afhandlingen vurderer på baggrund af den systemiske udvikling, hvordan muligheden er for at radikale, bæredygtige teknologier som komposttoiletter og urinseparerende toiletter slår igennem.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedRoskilde
ForlagNational Environmental Research Institute
Antal sider139
ISBN (Elektronisk)978-87-7073-039-6
StatusUdgivet - 2008
Udgivet eksterntJa

Bibliografisk note

Bedes citeres: Quitzau, M. 2008: Badeværelseskultur – en barriere for bæredygtig udvikling? PhD-afhandling. Institut for Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet; Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet og Afdeling for Systemanalyse, Danmarks Miljøundersøgelser, Aarhus Universitet. 139 s.

Note vedr. afhandling

PhD-afhandling ved Institut for Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet; Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet og Afdeling for Systemanalyse, Danmarks Miljøundersøgelser, Aarhus Universitet.

Citationsformater

Quitzau, M-B. (2008). Badeværelseskultur: En barriere for bæredygtig udvikling. National Environmental Research Institute.